Over ons

KONING ELLIS werkt voor organisaties in de publieke en private sector. Wij ondersteunen hen in hun huisvestingsvragen van projectdefinitie tot en met oplevering.

Team


Suzanne Ellis

architect, partner

Suzanne heeft in 2009, samen met Ieke Koning, Koning Ellis architecten opgericht. Hiervoor werkte ze onder andere bij Herman Hertzberger en Dok architecten. Als projectarchitect heeft zij hier ervaring opgedaan met het ontwerpen en uitwerken van grootschalige projecten in de utiliteits- en woningbouw en stuurde ze een team van 8 mensen aan. In 2008 won zij de tweede prijs in de prestigieuze Europan. Ze is architect en bouwkundig ingenieur en heeft gestudeerd in Oxford en aan de Technische Universiteit in Delft.

T 06 14 45 98 27


Annegien van Dijk

architect, partner

Sinds 2013 is Annegien partner bij Koning Ellis. Daarvoor werkte ze als freelance architect en adviseur huisvesting bij Leeuwendaal. Bij Dok Architecten was ze als projectleider verantwoordelijk voor diverse projecten, die ze van schetsontwerp tot en met oplevering begeleidde. Hier heeft ze veel ervaring opgedaan in onder andere de scholenbouw. Tijdens haar studie aan de Technische Universiteit in Delft deed ze werkervaring op bij Bastiaan Jongerius Architecten. Ook Annegien is opgeleid als architect en bouwkundig ingenieur.

T 06 14 89 75 63


Graham Kolk

architect, projectleider

Na de MTS Bouwkunde heeft Graham zijn Bachelor of Architecture aan de Hogeschool van Amsterdam gehaald. Met dit diploma op zak is hij naar de Academie van Bouwkunst in Amsterdam gegaan, waaraan hij in 2013 afstudeerde. Tijdens zijn studie deed hij ervaring op bij bureaus als Mark Tuerlings architecten en Tangram Architecten. Sinds 2013 is Graham een vaste waarde bij Koning Ellis Architecten.

T 020 46 500 47


Pier Helder

architect, projectleider

Voordat Pier in 1998 aan de TU Delft begon had hij reeds de HTS Bouwkunde in Groningen afgerond. Bij Dok Architecten deed hij tussen 2003 tot 2007 veel ervaring op binnen de scholenbouw en het leiden van projectteams. Bij bureaus als ANA Architecten en Hootsmans Architectuurbureau vulde hij deze ervaring aan met woning- en utiliteitsbouw, bij Hofman Dujardin met interieurprojecten. Pier is in 2015 Koning Ellis Architecten komen versterken met zijn kennis.

T 020 46 500 47

Uit de selectie zijn KoningEllis architecten naar voren gekomen als beste partij. In de praktijk blijkt dit ook zo te zijn. Met alle rust en aandacht luisteren ze naar de behoefte van de school. Ze denken goed mee en voegen goede idee├źn toe.

Ik ervaar ze als partner en ervaar de samenwerking en hun betrokkenheid als zeer prettig.

Monica van der Hoven, directeur Daaf Gelukschool